Futloos? wil meer energie en kracht hebben

Futloos? Meer energie en kracht hebben, dit kan eenvoudig met de gezondheidspleister. Deze pleister bevat alleen natuurlijke ingrediënten namelijk: vitamine B3, B5, B6, B12, cafeïne, groene thee extract, glucoronolactone en taurine.

futloos gezondheidspleister

Waarom een pleister plakken?

Waarom zou ik een pleister opplakken in plaats van een energiedrankje nemen of een kopje koffie? Heel eenvoudig, omdat met het plakken van een pleister kies je voor een manier waarbij je maag gepasseerd wordt en je dus ook geen schadelijke stoffen binnenkrijgt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld caffeine voor de maag en suiker voor de gehele gezondheid.

Geleidelijke afgifte van de werkzame stoffen

futloos

Futloos? plak de gezondheidspleister.

Ook de geleidelijke afgifte is een groot voordeel. De pleister zorgt ervoor dat gedurende ongeveer acht uur lang de werkzame stoffen in de bloedbaan terecht komen. Je krijgt op deze manier dus niet in één keer een stoot energie ( wat vaak heel vervelend is, een “hyper”gevoel is het gevolg). Ideaal dus, de hele dag meer energie zonder telkens iets te nemen hiervoor.

Waarom gebruikt niet iedereen een pleister?

Niet iedereen gebruikt een pleister omdat het betrekkelijk onbekend is in Nederland en België. Een pleister biedt alleen maar voordelen maar onbekend maakt dat mensen toch wat terughoudend zijn. Toch worden pleisters wel gebruikt bij het stoppen met roken. De nicotine pleister wordt veel gebruikt, terwijl deze een stuk sterker is.

De ingrediënten,

Zoals bovenaan deze tekst te lezen is bevat de pleister vier soorten vitamine B. Verder glucoronolactone ( een lichaamseigen stof die ook in granen en rode wijn zit en vermoeidheid tegen gaat ) en Taurine ( een lichaamseigen stof die veel in vis en schaaldieren zit ) Allemaal goede ingrediënten met een positieve werking.

Probeer daarom gewoon eens onze pleister en ervaar de positieve werking op je energie level.

energie pleister

Bestellen kan via de site.